Tridsaťdvafinále Challenge Cupu vystavilo stopku všetkým trom slovenským ženským tímom v tejto súťaži.

Hráčky Slávie EU Bratislava odohrali dvojzápas  azerjbadžanskom Baku s miestnym Azerrailom a oba duely zverenkyne trénera Michala Matušova prehrali. Ten odvetný 0:3.

VK SLÁVIA EU BRATISLAVA  – AZERRAIL BAKU (Aze.) 0:3 (-24, -14, -21) – prvý zápas 1:3 – postúpil Azerrail Baku – hralo sa v Baku

Rozhodovali: Balandzić (Srb.) a Ozmen Yildiz (Tur.), 1000 divákov.

Michal Matušov, tréner VK Slávia EU: „Nemôžem vyjadriť slovami, ako ma štve, že sa nám to nepodarilo. Nie kvôli tomu, že sme nepostúpili, ale kvôli tomu, že sme prišli minimálne o možnosť odohrať ďalšie dva kvalitné zápasy, ktoré naše slovenské hráčky potrebujú a posunuli by nás o kúsok vpred. Mali sme setbal v prvom sete a mohlo sa to vyvíjať kadejako. No je to asi tak, ako má byť. Treba však uznať, že súper disponoval športovou kvalitou a skúsenosťou. Na poste diagonálnej hráčky mal k dispozícii rozdielovú hráčku a zaslúžene vyhral. V takýchto zápasoch siahame na svoju aktuálnu úroveň kvality a sme preverení realitou. Zatiaľ adekvátne nereagujeme a nehľadáme variabilitu vzhľadom k vývoju, ktorú si tento level zápasu vyžaduje.“ (zdroj: slovenský volejbal)