V čase, keď na celom svete vládne pandémia, sme sa rozhodli, že Vám zábavnejším spôsobom predstavíme postupne všetky naše hráčky, aby ste ich spoznali “trochu inak” a snáď sa aj trošku pobavili.

Ako prvú Vám predstavíme prvé “Kinderčatko” v našom tíme: Radka Haško Hašková
V roku 2015, keď už niektoré naše hráčky boli na extraligovej súpiske, našu Radku (vtedy 11 ročnú – áno, dnes má iba 16 rokov), neprijali do Jazykovej triedy (tiež si kladieme otázku prečo asi 🙄). Rusnáčka zo Stropkova si teda vybrala športovú triedu, kde chcela pokračovať v plávaní, ktorému sa venovala.

“Čo čert nechcel” – postupne sa dostala do volejbalového kolotoča, no občas “hádže rybičky” akoby bola stále na plavárni. Radka má nielen nadanie na jazyky, ale naozaj výborne dokáže napodobňovať zvieratká. Keď sa jej tréner Michal opýtal, či vie, ako robí Teľa keď sa narodí, hrdo mu odpovedala Mééé. 🙂 🙂 🙂

Nevieme, či Radka niekedy navštívila ZOO v jej rodnom Stropkove, no my ju pri najbližšej možnej príležitosti radi zoberieme na nejakú farmu, aby sa presvedčila, že je naozaj nadaná! 🙏🏻 Radka dokonca rada (teraz vážne!) beháva, korčuľuje a jej najobľúbenejší nápoj je čistá voda, pretože ako by nám sama povedala “ta ja sladké vody barz nepijem”.
A ak by ste sa niekedy náhodou vybrali objavovať krásy východného Slovenska a vaše kroky povedú aj na Domašu, určite sa poriadne poobzerajte, možno zahliadnete našu Radku ako na rybačke láme bratovi podberáky.

Autor: Mia